Des del confinament: La Banda Biruji passa pel reggae els clāssics "Bang band", "Ain't no Sunshine" i "Starway to Heaven"

Allunyats dels escenaris i del buc d'assaig, La Banda Biruji, la gran orquestra alternativa de versions, des del confinament ha enregistrat un vídeo on versionen en clau jamaicana tres clàssics de la música com són “Bang bang” de Nancy Sinatra, “Ain’t no Sunshine” del recentment desaparegut Bill Withers i "Stairway to Heaven” de Led Zeppelin. Esperem que ho gaudiu molt!

Sobre La Banda Biruji

Un ambiciós concert amb un repertori bestial. La música actual que més agrada amb els himnes intergeneracionals. Els temes que el jovent reclama veure en directe. Els noms més seguits i els seus referents. D’Ebri Knight i La Raíz a Zoo, passant pels nostres clàssics com Obrint Pas, La Gossa Sorda o Dr Calypso, tot per anar a parar als mítics Bob Marley, Madness o Manu Chao. El millor del repertori de grans bandes que seria impossible de reunir en un sol cartell, La Banda Biruji te’l recrea i l’interpreta en concert donant-ho tot.  Millors que cap llista de reproducció que et puguis muntar o et punxi un DJ. 
Has recibido este correo porque estás dado de alta en la lista de correo de 7sis Produccions. Si deseas darte de baja y dejar de recibir nuestros boletines de información puedes hacerlo en el siguiente enlace: Unsubscribe here

Aviso legal | Enviado con MusikazePro