Entradas

EBRI KNIGHT + HERBA NEGRA - PRESENTACIÓ 'GUERRILLA' AL PAÍS VALÈNCIA en València

Sáb., 19 de Mayo de 2018

Puertas: 19:30 h.
Comienzo: 20:00 h.

SALA AMSTEL ART. València.

Precio taquilla: 11 €

Ebri Knight presenta al País Valencià el seu nou disc Guerrilla (Maldito Records, 2018). Aquest és el quart treball de la banda i arriba tres anys després de Foc!, un disc que han girat pels Països Catalans, l’Estat espanyol, França, Suïssa i Alemanya en més de 170 concerts.

Amb aquest nou treball els Ebris endureixen el seu so dotant d’una base més elèctrica, sòlida i contundent les seves cançons sent fidels al caràcter folk que els fa tan reconeixibles. També mantenen intacte la seva capacitat d’analitzar el món que els rodeja i de plasmar-lo a les seves cançons removent consciències.

La guerrilla és un símbol de lluita amb referents com els maquis, els bandolers o les lluites llatinoamericanes; però també és un símbol d’autoorganització, de clandestinitat, de contesta a les lleis injustes i de lluita colze a colze. I això és el que reivindiquen els Ebri Knight conscients de la situació actual del país.

El nou disc és també un disc ple de referents i homenatges; a les dones, al poeta Miguel Hernández, als pobles kurd i irlandès, al moviment obrer, a les Brigades Internacionals... És un disc directe i contundent i pretén transmetre un missatge d’esperança, lluita i solidaritat.


Cancelado

Lo sentimos, el concierto ha sido cancelado


7sis Produccions en Facebook
 

Utilizamos cookies, tanto propias como de terceros, para ofrecer nuestros servicios y recoger información estadística.
Al acceder a "www.musikaze.net" está aceptando su instalación y uso en los términos de nuestra política de cookies.